woensdag 7 februari 2018

ChrysopraasEen Nymphaea Edelsteen Remedie voor de Nieuwe Tijd

Om nieuwe ideeën geboren te laten worden die zich richten op je ware innerlijke kern en deze reflecteren. Trouw zijn aan je eigen intuïtie, luisteren naar je hart, naar je ziel, en je niet laten leiden door oude vastgeroeste patronen die eigenlijk niet van jou zijn (familie / karma / een bepaalde (spiritueel) leider), maar waar jij je aan vasthoudt omdat je niet genoeg vertrouwen hebt in je eigen ideeën en inbreng in het leven. Niet genoeg zelfvertrouwen niet genoeg eigenwaardegevoel, te onzeker, een te grote behoefte aan waardering en erkenning van anderen in je omgeving, in de buitenwereld, omdat je jezelf niet kunt waarderen, kunt erkennen, waardoor je een masker opzet, jezelf teniet doet, zodat je denkt te voldoen aan de verwachtingen en eisen van je omgeving. Je leeft het leven van een ander, niet van jezelf! Leef je eigen leven!

Deze Chrysopraas Edelsteen Remedie kan je ondersteunen in het leerproces om je eigen pad te gaan, zelfstandig, los van anderen, om vertrouwen te krijgen in je Zelf, meer eigenwaardegevoel. Je leert je Zelf meer waarderen en erkennen. Je kunt meer je Zelf zijn!

Deze Chrysopraas remedie in het bijzonder is zeer geschikt in gebruik door (volwassen) Nieuwetijdskinderen en HSP-ers (hooggevoelige personen).
In deze zin ook zeer geschikt voor energetische afstandshealingen met ondersteuning van de Opgestegen Meester Merlijn daar inname door Nieuwetijdskinderen en HSP-ers vaak niet eens nodig is of zelfs als té heftig ervaren kan worden.
De energie kan ook in een flesje of hangertje bij je gedragen worden of in een auraspray verwerkt worden.
Een speciale aanbeveling ook voor mensen die samenleven of ernstig beïnvloed worden door iemand in hun omgeving met Narcistische trekken.