dinsdag 15 januari 2019

Welkom!

Jezelf creatief en spiritueel ontwikkelen voor een fijner en zinvoller leven!
Nymphaea biedt:


WORKSHOPS

Persoonlijke begeleiding in kleine groepjes dan wel individueel
in Beuningen (bij Nijmegen)


in

ATELIER

o.a.
Mandala-tekenen & Celtic Inspired Design
Werken met Chakra's, Yantra's, Heilige Geometrie, Graancirkels
Meditatief kleuren & schilderen


&

SPIRITUEEL BEWUST ZIJN

o.a.
Bloesemtherapie & Spagyriek
Keltische Numerologie & Astrologie
Werken met Keltische Orakelkaarten
MIR-Methode Coaching
Werken met affirmatiesMaar is vooral een plaats voor Spirituele & Creatieve Ont-moeting
waar je, op afspraak, individueel of in kleine groepjes,
ondersteuning krijgt in het vergaren van kennis en ervaring
op bovengenoemde gebieden.
Het leven is tenslotte één grote workshop.
Dus wil je met me meelopen en je verwonderen
over de mogelijkheden die het leven te bieden heeft.
Voor meer informatie, zie AGENDA.


Jezelf creatief en spiritueel ontwikkelen werkt positief voor een gevoel van rust en ontspanning, innerlijke vrede en het verkrijgen van inzicht in en overzicht over de dingen die op je levenspad komen. Daardoor krijg je meer grip op je eigen rol in het geheel, als je iets in je leven wilt (zien) veranderen of juist wilt versterken, bijvoorbeeld op sociaal gebied, in een relatie, of een bepaalde innerlijke kwaliteit meer wilt ontwikkelen of naar buiten wilt brengen. Maar ook wanneer je bepaalde zich steeds herhalende situaties wilt aanpakken en veranderen. Of wanneer je het gevoel hebt ergens niet verder vooruit te komen. Wanneer je emotioneel, psychisch of fysiek klachten ervaart, leer je een actieve rol op te pakken in ondersteuning van je helingsproces. Jouw problemen en klachten ervaar je misschien als je tegenstander, je vijand, maar juist door met ze in gevecht te gaan, blijf je vaak hangen in oude patronen die je belemmeren vooruitgang of verandering te creëren in je leven. Leer ze bekijken als je bondgenoot om Heel te worden, Heel te Zijn. Ze geven jou signalen waar je van kunt leren. Ze helpen je, ze zijn je vriend, niet je vijand. De kunst is, om de signalen steeds eerder op te vangen, zodat escalatie in klachten niet nodig is. Een goede zelfkennis is daarbij zeer effectief.
Kortom... jezelf creatief en spiritueel ontwikkelen geeft meer zin aan je leven en brengt een innerlijke rijkdom, waardoor je je kunt ontspannen en je kalm en tevreden kunt voelen. Maar vooral is het resultaat dat je veel meer lol en plezier in het leven gaat ervaren, meer gaat genieten. Je gaat weer de bewondering, verwondering en magie ervaren in het leven hier op Moeder Aarde in volledige eenheid verbonden met dat oneindige universum met zijn oneindige mogelijkheden. En willen we dat eigenlijk niet allemaal?

Let wel: dit alles is géén vervanging voor een goede reguliere zorg, dus géén alternatief! Ga bij gezondheidsklachten altijd eerst naar een huisarts voor een goede diagnose en behandeling. De door Nymphaea aangeboden handvatten, methoden en workshops kunnen prima naast, aanvullend aan, een reguliere of andere complementaire behandeling ingezet worden, doch altijd met toestemming van je behandelend arts of therapeut! En pak zeker niet teveel tegelijk aan! Sommige mensen lijken te denken dat hoe meer ze inzetten hoe beter, laat je goed adviseren tijdens een intake-gesprek.
(Nymphaea was voorheen De Witte Waterlelie - Praktijk voor Bewust Zijn.)KvK nr 55892671