maandag 1 oktober 2018

Muziek: They Were Here






Sjamanistische muziek van
Byron Metcalf en Jennifer Grais



Luisterend naar Celtic Moon Radio maakte ik kennis met de betoverende sjamanistische tranceklanken van een nummer van het album 'They Were Here' van Byron Metcalf en Jennifer Grais. Ik raakte meteen in vervoering en móest gewoon meer informatie opzoeken over deze prachtige muziek.
Om te beginnen vond ik op YouTube het hele album 'They Were Here', dat mij diep raakte.
Muziek voor trancereizen, maar ook fantastische muziek ter ondersteuning en bekrachtiging van bijvoorbeeld Mandala Kleurmeditaties, zoals die door Nymphaea aangereikt worden.

En natuurlijk ging ik vervolgens ook op zoek naar hun eigen websites voor meer informatie en mogelijk nog meer prachtige muziek...






Byron Metcalf is een bekroonde professionele muzikant, opnamekunstenaar en sjamaan. Byron's zeer succesvolle carrière in de muziek bestrijkt 5 decennia en kent een breed scala aan muziekstijlen en genres. Byron produceert muziek voor diepe innerlijke verkenning, ademwerk, sjamanistisch reiswerk, lichaamsgerichte therapieën, verschillende meditatiemethoden en helende kunsten.
Meer informatie vind je op zijn WEBSITE.






Jennifer Grais heeft 20 jaar ervaring als ceremonie meester en leraar. Zij biedt sound-healingen en drumcirkels, sjamanistische reizen en mentorlessen. Verder schrijft ze vanuit haar hart. 'Christa's Luck' is een tiener fiction-roman die zijn samen met haar man, Micheal Grais, schreef.
Haar zangstem is een krachtig hulpmiddel voor transformatie en zegening.
Meer kun je lezen op haar WEBSITE.








Maar ik zou zeggen... Luister naar deze prachtige muziek die ontstond vanuit een krachtige samenwerking tussen deze twee mensen. Luister... BELEEF!
Ga lekker ontspannen zitten of liggen. Haal een paar keer diep en volledig adem. Laat op iedere uitademing alle spanning uit je lichaam wegvloeien. Adem dan rustig door. Sluit je ogen en laat je meevoeren op de klanken...






Album: 'They Were Here'
Nummers:
1. They Were Here 08:12 in de YouTube video nummer 6.
2. Opening to Freedom 06:35 in de YouTube video nummer 2.
3. Soul of Mestengo 07:49 in de YouTube video nummer 5.
4. Near and Far Away 08:09 in de YouTube video nummer 1.
5. Womb of the Serpent 09:40 in de YouTube video nummer 7.
6. Run 14:10 in de YouTube video nummer 3.
7. Song for Solo 07:33 in de YouTube video nummer 4.


Geniet-ze!



Helaas is dit album op dit moment (nog) niet verkrijgbaar via bol.com, maar ik wilde je deze ontdekking niet onthouden, vandaar dit blogbericht.

Meer muziek van Byron Metcalf via bol.com:





Geen opmerkingen:

Een reactie posten