woensdag 7 november 2018

Kleurmeditatie Keltische 'tapijttegel' trappatroon 1




We starten deze Kleurmeditatie met een ontspanningsoefening en het neerzetten van een intentie.
Daarna krijg je eventueel aanwijzingen met betrekking tot de gebruikte kleurtechniek (zie MEDITATIEF KLEUREN EN KLEURTECHNIEK) en kun je je vragen daarover stellen.
Het daarna op meditatieve wijze in stilte inkleuren van zeer eenvoudige herhaalde motieven, bijvoorbeeld ondersteund door een klanksessie met o.a. sjamanistische drum en klankschaal of speciaal daartoe uitgezochte muziek, laat je goed aarden, haalt je uit je hoofd en brengt je in een staat van trance. In deze vorm van meditatie komt er ruimte vrij voor het integreren van bijvoorbeeld affirmaties. Ook zeer geschikt om bewustwordingsvragen tot een dieper niveau te laten doordringen, zodat je antwoorden kunt ontvangen. Dit alles kan je nieuwe inzichten aanreiken, meer overzicht bieden en je helingsproces ondersteunen. Het kan je ook helpen alledaagse problemen op te lossen, situaties te veranderen of kwaliteiten in jezelf te versterken. Een mooie manier van werken, die je veel kan brengen in de ontwikkeling van Bewust Zijn.


Interesse? Houd de AGENDA (kleurmeditatie-middagen) in de gaten of vraag deze kleurmeditatie zelf aan!
Lees ook even de algemene voorwaarden onderaan de agenda-pagina.


Je bepaalt zelf hoeveel dagdelen je hieraan wilt werken. Dit hangt mede af van jouw vaardigheid, werktempo en mogelijkheden om thuis verder te werken. Meditatief kleuren vraagt best veel tijd en een oefening in aandacht en geduld.
Je kunt hier individueel of in een klein groepje van maximaal 4 deelnemers aan werken.


Aanmelden via
nymphaeaspiritueelcentrum@gmail.com
of via het contactformulier op deze website.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten