dinsdag 15 januari 2019

Creëer je eigen tempel



Als je het nog niet dagelijks doet... begin je ochtend of eindig je dag eens met een kortere of langere (muziek)meditatie en je dag en/of nacht ziet er misschien heel anders uit dan je gewend bent...
Soms is dat de dag of nacht die erop volgt zelf al, soms heb je dit vaker en gedurende langere tijd nodig om het positieve effect ervan te gaan voelen.
De dag verloopt rustiger, de nacht verloopt rustige en je slaapt misschien beter.
Ook heerlijk om te gebruiken als achtergrond wanneer je aan het tekenen, schilderen, studeren of lezen bent.
Of misschien houd jij je bezig met een andere spirituele kunstvorm, met yoga of tai chi… ook ideaal als achtergrond voor je oefeningen.
Completeer het geheel met het branden van wierook of het verdampen van een etherische olie(mix) naar keuze in je aromalampje, kaarsje aan...

Het gebruik van een persoonlijk altaar (link naar nieuwetijdskind.com) kan je helpen in het creëren hiervan.
Jij bepaalt hoe jouw altaar eruit ziet op welk moment dan ook, het is geen statisch iets, maar beweegt met jou mee in het leven.
Belangrijk is de intentie, de toewijding en aandacht die je deze plek geeft.
Creëer je eigen tempel voor rust en ontspanning, voor het ontvangen van kracht en inspiratie.

Doe je dat vaker, in volle aandacht, met volle toewijding, in respect voor Moeder Aarde en de Goddelijke krachten, dan zal de plek waar je dat doet ook een tempel-achtige sfeer krijgen door de verhoging van energie die voelbaar is voor jezelf en anderen en zal uiteindelijk zelfs een krachtplaats kunnen worden die uitstraalt naar de omgeving.

Hoe meer mensen dit soort dingen doen, hoe fijnmaziger het netwerk van lichtplaatsen over Moeder Aarde verspreid, hoe beter Moeder Aarde en iedereen die haar bewoont geholpen wordt weer een gezonde balans te vinden.
Je doet dit dus niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen en voor Moeder Aarde.
Het is lichtwerk!






Wil je liever wat hulp en begeleiding bij het inrichten van je eigen altaar, het creëren van je eigen tempel, je eigen krachtplaats, dan kun je bij Nymphaea terecht voor begeleiding.
Het creëren van je eigen tempel is een begin van iets moois dat verder mag groeien.

Mogelijk heb je dit alles allemaal al gedaan en merk je nog helemaal niks van 'een krachtplaats'?
Geef het de tijd, soms duurt het zelfs jaren en het blijft in ontwikkeling, net als jijzelf.
Nymphaea (tevens ons Thuis hier op Aarde) is inmiddels een aardige krachtplek aan het worden, waar mensen heerlijk tot rust komen.
Dat hoor ik vaker van bezoekers terug, maar dat is het resultaat van vele jaren ontwikkeling en wordt nog steeds gevoed door mijzelf, mijn man en de dieren die hier wonen, de bomen in de tuin, plant-aardige en dierlijke bezoekers in onze tuin en natuurlijk alle bezoekers die er komen voor hun workshops en, vooral niet te vergeten, natuurwezens en spirituele bezoekers die steeds talrijker worden.
Soms zie je op foto's, die gemaakt worden van krachtplaatsen, die steeds maar gevoed worden, dat er vele orbs verschijnen. 
Dat zijn dan vooral krachtplaatsen die er sowieso op Aarde zijn, ook als ze niet 'gevoed' zouden zijn, waar zo'n voeding dus extra krachtig uit kan werken, dus verwacht dit verschijnsel niet meteen in je eigen huis en omgeving. 
Zo'n plek is een spiegel van spirituele groei en ontwikkeling van de bewoners (ja, ook natuurwezens!) en de bezoekers die er komen, wat hun intentie is, welke toewijding daarin ligt, etc...
Belangrijk is vooral, als je er in het klein mee begint, dat jij er een goed gevoel bij hebt om ermee bezig te zijn, een goed gevoel om er aanwezig te Zijn...
En nee, het is niet afhankelijk van de ruimte die je hebt. 
Of je nou een groot huis en een grote tuin hebt, of dat je op een één kamer appartementje woont, dat maakt ècht niet uit!



Begeleiding wenselijk? Neem contact op met

nymphaeaspiritueelcentrum@gmail.com 
of via het contactformulier op deze website 

voor het maken van een afspraak.
Je bent van harte welkom!



Wil jij heel graag zo'n eigen tempel creëren, heb je bovenstaande aanwijzingen en die via de link naar nieuwetijdskind.com gevolgd, misschien zelfs al eens begeleiding van Nymphaea hierin gehad, maar voel je je juist onrustiger, voel jij je er niet lekker bij, dan kan het zijn dat je huis eerst energetisch gereinigd dient te worden voordat je juist dat positieve effect kunt gaan ervaren of misschien ligt er bij jou zelf een (bewuste of onbewuste) belemmering die eerst opgelost mag worden.
Neem dan contact op voor individuele begeleiding.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten