dinsdag 1 januari 2019

2019



Lieve lezers, cliënten en andere belangstellenden...




Bij deze wil ik van de gelegenheid gebruik maken om familie, vrienden en cliënten te bedanken voor de fijne en leerzame momenten die in 2018 (en daarvoor) geleid hebben tot waar Nymphaea nu staat.
De omschakeling van praktijk De Witte Waterlelie naar Nymphaea, een spiritueel centrum voor Creatieve & Spirituele Ont-moeting en Workshops in de Mandalakunst, Celtic Inspired Design en Bewust Zijn, kon mede door jullie tot stand komen. 
Door jullie support, feedback, vertrouwen en financiële ondersteuning kon Nymphaea groeien en zich verder ontwikkelen. 

In 2019 wordt deze groei en ontwikkeling natuurlijk doorgezet, want er zijn ideeën en er is inspiratie genoeg! 
Mijn uitdaging ligt (nog steeds) in de focus, omdat er zóveel interessant is en er zóveel ideeën en inspiratie is, dat iedere dag minstens wel tien keer zo lang zou moeten zijn en/of dat ik wel tien keer zo lang zou moeten kunnen leven (ach, theoretisch zou het mogelijk moeten zijn, toch? Dus wie weet... 😉 Als ik de alchemieboeken in praktijk zou kunnen brengen... je zou nog raar staan te kijken... 😂 Geloof jij het? Ik? Tja... moet mogelijk zijn... 🤔...) om alles ten uitvoer te kunnen brengen. (Ach er bestaat in ieder geval nog altijd zoiets als reïncarnatie...)
Lekker doen waar jij je op dat moment goed bij voelt, geldt natuurlijk voor iedereen, dus ook voor mijzelf...
Alleen dan ontdek je waar je kracht en kwaliteiten liggen.

Ik wens iedereen toe een fijne stroom te ervaren om in je leven datgene te kunnen doen waar je hart en ziel liggen, waarin je passie vorm kan krijgen en waarin je je kunt ontwikkelen tot wie je werkelijk bent, waar jij je het fijnst bij voelt en waar jij steeds meer momenten van geluk aan elkaar kunt smeden. 
Soms is daarvoor nodig dat er obstakels overwonnen worden, dat er veranderingen en transformaties nodig zijn om jezelf te leren kennen en jezelf te ontwikkelen en soms is er een behoorlijk wat doorzettingsvermogen voor nodig.
Vertrouw erop dat je daarin steun vanuit het universum krijgt en er een onvoorwaardelijke goddelijke bron bestaat waaruit je die liefde kunt putten die jij nodig hebt. 
Je hoeft er alleen maar om te vragen... doe dat dan ook!

En wil je wat meer aardse ondersteuning, dan weet je Nymphaea in 2019 ook vast te vinden!


(De afbeelding hierboven... Werk waar ik mee bezig ben... een graancirkel in een Keltische rand en Keltische trappatronen als achtergrond.)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten